Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

 


Dezvoltare prin formare!

 

Misiunea Departamentului este de a dezvolta organizatiile societatii civile si partenerii lor, prin furnizarea de servicii de training si consultanta de inalta calitate.

 

Prin cei aproape 14 ani de experienta, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de instruire in sectorul nonguvernamental din Romania.

Ce oferim:

  • cursuri elaborate in baza unei curricule internationale si adaptate la conditiile specifice din Romania;
  • o combinatie echilibrata intre prezentarile teoretice si metodele interactive, studii de caz si ateliere de lucru;
  • un mediu incluziv de lucru, in care toti participantii sunt incurajati sa isi impartaseasca cunostintele, ideile si experienta cu ceilalti membri ai grupului;
  • cursuri sustinute de traineri cu vasta experienta in domeniile de interes si in livrarea de cursuri pentru reprezentantii tuturor celor 3 sectoare (nonprofit, public si business);
  • consultanta gratuita dupa absolvirea cursurilor;
  • servicii de training si consultanta personalizate in functie de nevoile participantilor sau ale organizatiei care ne contracteaza.


Calitatea serviciilor de instruire pe care le oferim poate fi demonstrata de catre cei peste 10.000 participanti din toata tara, care au beneficiat de mai mult de 800 de cursuri organizate de FDSC in cei 14 ani de existenta.

 

img

 

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact