Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Astazi, 24.06.2014 au fost publicate pe site-ul FDSC o noua serie de intrebari frecvente, insotite de raspunsuri, pentru potentialii solicitanti in cadrul rundei 2 a Schemei de grant pentru Parteneriate, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Aceasta selectie a celor mai frecvente intrebari, este realizata pentru a veni in intampinarea tuturor potentialilor solicitanti in cadrul rundei 2 a Schemei de grant pentru Parteneriate.

Proiectele din cadrul rundei 2 a Schemei de grant pentru Parteneriate, Fondul Tematic pentru Parteneriate si Experti, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman sunt asteptate la sediul FDSC pana pe data de 26 iunie 2014, ora 17.00 (ora Romaniei).

Sediul FDSC se afla la adresa: strada Nerva Traian nr. 21, sector 3, cod postal 031044, Bucuresti vezi harta.

Cererile de finantare primite dupa expirarea termenului limita vor fi respinse automat, chiar daca stampila postei indica o data anterioara termenului limita sau daca depasirea termenului limita este cauzata de serviciul de curierat.

Reamintim potentialilor solicitanti ca dosarul cererii de finantare trebuie depus in 3 (trei) exemplare tiparite (1 original si 2 copii) si indosariate separat, impreuna cu o copie electronica (de ex. CD) care cuprinde toate documentele dosarului cererii de finantare.

Dosarul cererii de finantare va fi depus intr-un singur plic/colet sigilat, prin posta recomandata, curier sau depunere personala.

Atragem atentia asupra semnarii de catre reprezentantul legal a dosarului cererii de finantare in toate sectiunile mentionate in acest sens.

Exteriorul plicului/ coletului trebuie sa contina urmatoarele informatii:

Swiss-Romanian Cooperation Programme

Thematic Fund Partnership and Expert Fund, Partnership Block Grant

Name of the applicant :

Title of the project:

Contact person:

E-mail address:

Un solicitant poate depune doar o cerere de finantare (fie pentru granturi mici, fie pentru granturi mari).

Reamintim rugamintea adresata solicitantilor de a citi cu atentie si in totalitate Ghidul solicitantilor, de a completa toate Anexele (formularul Cererii de finantare, Bugetul proiectului, Declaratia de eligibilitate) si de a atasa toate documentele cerute (vezi lista de la sectiunea 3.3 din prezentul Ghid al solicitantilor).


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact