Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Sesiuni de informare pentru a doua runda a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate

Consortiul format din KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat, in calitate de Organism Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti, anunta organizarea sesiunilor de informare din cadrul rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate, respectiv:

08.05.2014 – Primaria Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc, incepand cu ora 10:00,

28.05.2014 – Hotel Capital Plaza, sala Mincu, Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul disponibil AICI. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, participantii vor fi selectati din randul celor inscrisi si vor fi ulterior informati cu privire la agenda evenimentului. Entitatile din Romania care au deja stabilite colaborari/ parteneriate cu entitati din Elvetia sunt incurajate sa se inscrie pentru a participa la sesiunea de informare.

Obiectivul Schemei de grant pentru Parteneriate este promovarea si consolidarea parteneriatelor institutionale dintre partenerii romani si elvetieni, pentru a contribui la solutionarea provocarilor specifice dezvoltarii, la intarirea capacitatii si structurilor partenerilor institutionali romani, pentru a beneficia de valoarea adaugata elvetiana si a contribui la intarirea parteneriatelor.

Pentru mai multe informatii referitoare la Schema de grant pentru Parteneriate, va rugam sa consultati constant site-ul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si al Fundatiei pentru Parteneriat.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact