Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

 

Lansăm raportul Companii incluzive pentru persoanele cu dizabilități – provocări și recomandări. Raportul își propune să ajute angajatorii să înțeleagă cât mai ușor conceptul de dizabilitate, avantajele includerii persoanelor cu dizabilități în echipele lor de lucru, precum și cadrul normativ care guvernează acest sector. În același timp, raportul oferă câteva idei și instrumente concrete de lucru pentru cei care își propun să dezvolte politici de recrutare și retenție a angajaților persoane cu dizabilități sau doresc doar să îmbunătățească abilitatea echipelor lor de a lucra cu clienți din această categorie.

Am discutat aceste aspecte cu 15 companii în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu HR Club, asociația profesioniștilor în resurse umane din România, și sperăm ca diversitatea și incluziunea persoanelor cu dizabilități la locul de muncă să devină o preocupare pentru cât mai mulți angajatori din România.

Mulțumiri speciale E-Distribuție Muntenia, parte a grupului Enel în România, care a considerat valoroasă inițiativa noastră și ne-a sprijinit în acest demers.

Raportul este disponibil AICI.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact