Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

 

Programul de finantare Fondul pentru Inovare Civica

Cererea de propuneri de proiecte din 2013

Descarca Documente

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) a lansat pentru al doilea an consecutiv Fondul pentru Inovare Civica, programul de finantare ce sustine ideile inovatoare ale organizatiilor neguvernamentale prin care sunt incurajate responsabilizarea si participarea fiecaruia dintre noi la dezvoltarea comunitatii. Ca si anul precedent, fondurile destinate proiectelor civice de anul acesta sunt in totalitate obtinute cu sprijinul companiilor responsabile social si a donatorilor privati. 

Fondul pentru Inovare Civica urmareste sa sprijine initiative in domenii precum: mobilizarea si responsabilizarea cetatenilor, actiuni de advocacy, monitorizare a institutiilor/autoritatilor publice,  educatie civica si implicarea copiilor si tinerilor in viata comunitatii.

CINE POATE SOLICITA FINANTARE:

Organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ cu sediul in Romania.

VALOAREA FINANTARILOR:

Valoarea estimativa a finantarilor acordate va fi de 45.000 Lei / proiect 

DURATA PROIECTELOR:

Durata unui proiect nu va fi mai mare de 6 luni.

INFORMATII PRIVIND PROCEDURA DE APLICARE:

In cadrul acestei Cereri de propuneri de proiecte, solicitantii vor depune initial o Scrisoare de intentie (fara alte anexe suplimentare) urmand ca, doar in cazul in care Scrisoarea a fost selectata, acestia sa depuna si Cererea de finantare cu toate anexele aferente. 

O organizatie va putea depune cel mult 2 scrisori de intentie, in calitate de solicitant. 

Termenul limita pentru depunerea Scrisorii de intentie este 27 februarie 2013 (inclusiv)

Daca aplicatia a fost selectata pentru etapa urmatoare, solicitantul va fi rugat sa transmita Cererea de finantare pana la un termen limita specificat (aproximativ luna aprilie 2013). 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Informatii despre linia de finantare lansata se pot obtine prin e-mail la adresa: inovarecivica@fdsc.ro,  persoana de contact Ileana Hargalas – Director de program. Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe portalul FDSC.

Puteti descarca aici pachetul de informatii pentru Cererea de propuneri de proiecte din cadrul Programului de finantare Fondul pentru Inovare Civica.

 

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact