Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Trainer: Paul Olteanu

Intr-o lume in care noile carti de vizita sunt cautarile pe Google si notorietatea, iar reteaua de contacte profesionale valoreaza deseori mai mult decat diploma din facultate, marketingul personal ar trebui sa devina o preocupare de baza a oricarui profesionist.

Marketingul personal devine astfel nu un lux rezervat doar directorilor de multinationala si antreprenorilor, ci o necesitate  specifica oricarui om ce isi doreste sa fie gasit, recunoscut si remunerat pentru ce stie sa faca cel mai bine.” Paul Olteanu

La sfarsitul cursului, participantii 

  • vor fi constienti de existenta si importanta brandurilor personale;
  • vor intelege ce sunt si cum se formeaza brandurile personale;
  • vor putea sa-si construiasca un plan de comunicare personala;
  • vor intelege si vor putea sa foloseasca blogul si retelele sociale pentru personal branding.

Participantii la training vor deveni mai constienti de sine, mai atragatori si mai angajabili.

Agenda


17:00 - 17:15: Inregistrarea participantilor

17:15 - 17:45: Introducere. Prezentari . Asteptari

17:45 - 18: 45: Introducere in branding personal

18:45 - 19:00: Pauza de cafea

19:00 - 20:00: Cum se formeaza un brand personal si la ce ne foloseste

 

Sâmbata, 18 februarie 2012

10:30 - 12:00: Branding personal aplicat

12:00 - 13:00: Pauza de masa

13:00 - 14:30: Studii de caz

14.30- 15.30: Q&A

 

 Taxa de participare  este de 150 de lei si acopera :

  • livrarea cursului
  • materialele de curs (fise de lucru)
  • pauzele de cafea 

LocatieCeainaria Carturesti, Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucuresti

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro. (persoana de contact: Andrei Dobre, Coordonator cursuri)

 

 


 

Cristina Maria Stanciu, participanta la cursul Personal Branding

 

« Tinerii au nevoie de modele, in special de modele tinere, pentru ca ei sunt dovada vie ca poti izbuti in viata inca din anii tineretii. Ma bucur ca am avut sansa de a participa la cursul « Personal Branding » cu Paul Olteanu. Pentru mine, participarea a avut un impact pozitiv si mi-ar placea ca toti studentii si tinerii sa asiste macar o data la 6 luni la astfel de evenimente. Nici nu-si pot imagina ce mare este castigul! Felicitari organizatorilor pentru efortul depus!”

Marinela Oprea, participanta la cursul Personal Branding

Sa particip la un curs de Branding Personal a insemnat sa aflu cum sa-mi fac loc in mintea oamenilor, sa stiu cum sa le atrag atentia sa vorbeasca despre mine si sa-mi recunoasca reusitele. Dar pentru toate astea trebuie sa creez , sa initiez lucruri, sa vin cu noutati care sa-i uimeasca sau sa-i socheze placut, ca o rasplata in avans pentru ceea ce oamenii vor crede despre mine. Despre mine ca brand. Dar cel mai mult a contat ca am cunoscut oameni. In rest, totul este un experiment. 

Irina Radis participanta la cursul Personal Branding

Cursul de Personal Branding cu Paul Olteanu la care am participat m-a facut sa ma gandesc la toate detaliile carora nu le-am acordat importanta din perspectiva angajarii. Pe langa profesionalism, Paul ne-a oferit incredere si deschidere, asa incat a fost foarte simplu pentru mine si ceilalti participanti sa putem adresa intrebari indraznete. Pregatirea cursului si evenimentul in sine, atmosfera, participantii... totul a fost la superlativ. Cu siguranta voi participa in continuare la cursurile organizate de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Noemi Pirscoveanu, participanta la cursul Personal Branding

Dac-ar fi sa dau o nota trainingului, ar fi zece cu felicitari. Mi-au placut mult tema cursului, locatia, organizarea in general cat si premiile de la sfarsit.

Desi la inceput exista prejudecata ca este prea tanar ca sa se afle in pozitia de trainer, Paul Olteanu este foarte convingator si reuseste sa iti capteze atentia prin felul in care se exprima si prin exemplele din viata reala pe care le foloseste ca <>. Stie sa-si atraga auditoriul prin exercitii interactive care te ajuta sa te cunosti mai bine.  Recomand acest training atat tinerilor care se afla la inceput de drum, precum si celor care simt nevoia unei schimbari in viata profesionala. Nu in ultimul rand, va multumesc pentru aceasta oportunitate si sper sa ne reintalnim la alte actiuni organizate de FDSC.

 

Galerie Foto


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact