Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

In Romania, un Manager de Resurse Umane are o importanta esentiala in dezvoltarea profesionala a angajatilor si in motivarea acestora.

Cursul Manager Resurse Umane este structurat pe doua module si are ca principal scop oferirea de raspunsuri la problemele legate de relaţiile de munca, dar si de evidentiere a abilitatilor necesare unui manager de resurse umane.

Primul modul „ Elaborarea documentelor si organizarea activitatii departamentului de resurse umane cuprinde doua mari tema: realizarea strategiei de resurse umane prin analizarea mediului intern, a culturii si valorilor organizatiei si definirea scopurilor strategice. Expunerea si discutiile in grup vor spori capacitatea participantilor de a stabili obiectivele si de a alege metiodele potrvite pentru a concepe planul si a pune ideile in practica. Cea de-a doua tema are ca obiectiv  familiarizarea participantilor cu elaboarea politicilor si programelor de resurse umane. Participantii vor afla cum se dezvolta politicile si porgramele de resurse umane, ce contin acestea si cum se evalueaza.

Modulul al doilea „ Coordonarea activitatii de resurse umane si a personalului din departament” face o analiza a situatiilor cu care se poate confrunta un manager de resurse umane si a alegerilor pe care acesta le poate face pentru o organizare foarte buna a angajatilor in departament.

In timpul sesiunilor de formare se pune acccentul pe incurajarea nevoii de formare a angajatilor si  implementarea acesteia in vederea sporirii potentialului angajatilor.

Temele propuse vor aborda aplicarea tehnicilor de facilitare, brainstorming, mediere, leadershipul situational si teoriile motivarii, participantii elaborand diferite materiale pentru aceste exercitii.

In final, deoarece evaluarea este importanta, participantii vor invatat sa evalueze potentialul si performanta personalului din departamentul resurse umane. 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact