Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

FDSC considera importanta imaginea sectorului neguvernamental in societate si isi propune sa comunice continuu despre exemplele de succes, cele mai importante proiecte si activitati ale organizatiilor din Romania. Prin intermediul proiectelor de mai jos FDSC contribuie la informarea sectorului ONG.

ONGFestFestivalul Organizatiilor Neguvernamentale este un eveniment ce promoveaza filantropia, voluntariatul si implicarea in dezvoltarea comunitatii. O platforma unica de comunicare directa, la nivel national, pentru toate cele trei sectoare (public, de afaceri, nonprofit) ce faciliteaza dezvoltarea parteneriatelor dintre acestea.

www.stiriONG.ro functioneaza ca un centru de resurse pentru si despre ONG-uri, ce ofera in timp real informatii actualizate cu privire la proiectele si actiunile acestora. Este locul in care cei carora ne adresam se pot alatura celor 22.000 cititori lunari pentru informatii de referinta despre sectorul neguvernamental

Voluntar  este buletinul electronic  aditional portalului StiriONG.ro. Este distribuit gratuit saptamanal catre 8.500 de abonati (organizatii neguvernamentale, institutii publice, universitati, şcoli si cetateni), inca din anul 1998.

Catalogul societii civile este cea mai completa si actualizata baza de date a organizatiilor neguvernamentale din Romania (asociatii, fundatii, sindicate, patronate, structuri asociative).  Cuprinde in prezent peste 3000 de organizatii si ofera informatii despre data infiintarii, tipul organizatiei, codul unic de inregistrare, datele de contact ale organizatiilor, scurta descriere, misiunea/scopul si beneficiarii organizatiei, componenta consiliului director, numarul de angajati si voluntari, rapoarte de activitate, afilierea la alte structuri, etc.

 

Inscrie-te in baza de date, Catalogul Societatii Civile!

Acceseaza baza de date!

 

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact