Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Black Sea NGO Forum

Evenimentul a fost lansat  de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Romania (FOND) in colaborare cu organizatii din regiunea extinsa a Marii Negre, Black Sea Trust for Regional Cooperation si Ministerul Afacerilor Externe.

Forumul isi propune intensificarea dialogului si a coordonarii intre organizatiile neguvernamentale, precum si intarirea capacitatii de advocacy a acestora pentru a influenta strategiile de dezvoltare din regiune. El aduce laolalta organizatii din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, R. Moldova, Romania, Rusia, Turcia, Ucraina, alte state membre UE, precum si actori importanti din regiunea Marii Negre.

Prima editie a Forumului a relevat faptul ca in aceasta regiune atat de complexa din punct de vedere politic, cooperarea dintre organizatiile neguvernamentale si societatea civila reprezinta un real potential pentru stabilitatea si prosperitatea din regiunea extinsa a Marii Negre.

Limba de lucru a Forumului este limba engleza. In cadrul sesiunilor de lucru va fi asigurata traducerea din si in engleza, romana si rusa.

Secretariatul Forumului este asigurat de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) impreuna cu Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND).

Mai multe informatii despre eveniment, raportul primei editii, precum si newsletter-ul Black Sea NGO sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.BlackSeaNGO.org


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact