Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

FONDUL DE ACTIUNE RAPIDA

din cadrul Programului de finantare FONDUL PENTRU INOVARE CIVICA

                                           Apelul nr. 2 pentru proiecte, Mai 2012          Descarca Documente

 

 

Fondul pentru Inovare Civica este un instrument de finantare propriu al FDSC, menit sa sprijine initiative inovatoare civice ale ONG-urilor si este sustinut financiar de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si donatori privati din Romania, reprezentati in special de sectorul de afaceri prin urmatoarele companii responsabile social:  PETROM si Raiffeisen Bank.

In anul 2012, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a lansat apelul nr.1 in luna februarie iar lansarea apelului 3 de proiecte este estimat pentru luna octombrie.

OBIECTIVUL Fondului de Actiune Rapida este acela de a sprijini initiative si actiuni civice care raspund cel mai bine unei situatii critice  din/in stransa legatura cu agenda publica si a carei rezolvare sau mobilizare pentru rezolvare presupune o durata scurta de timp si implica participarea activa a cetatenilor.

Prezentul Apel pentru proiecte urmareste sa sprijine proiecte care promoveaza integritatea in campaniile electorale si exercita un control real al societatii civile in procesul electoral, in scopul de a asigura alegeri corecte si transparente, bazate pe respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti ale alegatorilor.

CINE POATE SOLICITA FINANTARE:

Organizatii neguvernamentale fara scop lucrativ cu sediul in Romania.

TERMEN LIMITA:

Termenul limita pentru depunerea Cererilor de finantare este 22 iunie 2012 (inclusiv). 

VALOAREA FINANTARILOR:

Valoarea estimativa a finantarilor acordate va fi de 15.000 Lei/proiect.

DURATA PROIECTELOR:

Durata unui proiect nu va fi mai mare de 6 luni.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Intrebarile referitoare la aceasta Cerere de propuneri de proiecte se pot  transmite pana pe data de 19 iunie 2012 prin e-mail la adresa actiunerapida@fdsc.ro sau telefonic la 021-3100181, Persoana de contact: Ileana Hargalas

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact