Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Bianca Dreossi


Bianca Dreossi este de profesie arhitect, dar şi-a dedicat ultimii saisprezece ani educaţiei: educaţiei pentru copii prin metode alternative (10 ani) si educaţiei continue, nonformale a adulţilor (16 ani).

A absolvit un program de doi ani TOT in management organizaţional (furnizat de FDSC si Charity Evaluation Services – UK), are un Master in managementul proiectelor şi alte multe cursuri de perfecţionare in ţară şi străinătate, fiind formator acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. 
Bianca are o bogată activitate de training si consultanţă pentru ONG-uri, autorităţi publice şi alte tipuri de organizaţii, formand peste 4000 de persoane. Are experienţă în conceperea şi livrarea programelor de formare a formatorilor (TOT), livrând peste 40 programe de acest fel. A fost implicată în evaluare de propuneri de finanţare şi proiecte, în evaluări organizaţionale şi de personal.

Cele mai recentă formari sunt legate de Fondurile Structurale, participând la un program TOT, de un an, organizat de Institutul Naţional de Administraţie si InWent (Germania), si un program de TOT in economie sociala, organizat de FDSC si EURICSE (Italia).
Bianca a fost implicata in asistenta tehnica a Ministerului Muncii si in training pentru diverse organizatii a furnizat sesiuni de instruire pe Fondul Social European pentru ONG-uri, administratie publica si firme


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact