Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Aurelia Grigore

 

Aurelia Grigore si-a inceput activitatea de trainer in anul 2009 si este formator acreditat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatie. Ea a sustinut cursuri in domenii precum Relatii publice, Scriere de proiecte, Management de proiect, Strangere de fonduri si Dezvoltare comunitara pentru organizatii de rromi, organizatii de tineret, facilitatori comunitari, etc.

Aurelia a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul ASE, pentru ca apoi sa-si continue pregatirea cu un Master in Relatii Publice in Marketing. In prezent ea este Doctoranda in cadrul Institutului de Studii Doctorale din cadrul ASE si realizeaza o lucrare privind Strategiile de marketing ale organizatiilor neguvernamentale.   

Are o experienta de peste 4 ani in domeniul comunicarii de sustenabilitate, coordonand echipe de comunicare in cadrul diferitelor organizatii neguvernamentale precum Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), Fundatia Estuar, Asociatia React. Aurelia, a coordonat timp de 3 ani primul portal de stiri adresat sectorului ONG, www.StiriONG.ro si numeroase initiative comunicationale de anvergura, cum ar fi ONGFest, Forumul national ONG, precum si numeroase conferinte si seminarii nationale si internationale. De asemenea, este coautor al studiului “Romania 2010. Sectorul neguvernamental. Profil, tendinte, provocari”.

 

Ciprian Ciucu

Ciprian este un formator dedicat si are o activitate sustinuta de peste 9 ani in livrearea cursurilor pentru sectorul public si pentru sectorul ONG. Pe parcursul activitatii sale a furnizat cursuri pentru inalti functionari publici, tineri profesionisti din administratia publica, membri ai unor firme de consultanta, cadre didactice si membri ai organizatiilor neguvernamentale. A lucrat la in diferite proiecte de consultanta si asistenta tehnica finantate de cãtre Banca Mondiala, Uniunea Europeana, Unicef, proiecte ce au avut ca beneficiari Guvernul Romaniei (incluzand mai multe ministere), organizatii neguvernamentale precum si scoli si universitati.
Din 2007 Ciprian este profesor invitat in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Studii Europene unde preda Management de Proiect. Este Directorul de Programe (si co-fondator) al think-tank-ului Centrul Roman de Politici Europene.


Arii de expertiza:
•    management de proiect
•    monitorizare si evaluare (proiecte, politici publice)
•    politici publice / politici in educatie
•    formare formatori
•    relatii publice
 
Ciprian Ciucu
0722-304509
www.crpe.ro

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact