Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

IES este un program al FDSC initiat si dezvoltat in cadrul proiectului "PROMETEUS – Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene”.

ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce anual ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Totul la puterea ONG

 

Echipa trainerilor FDSC

Interesul si implicarea FDSC-ului in consolidarea sectorului neguvernamental romanesc au determinat un numar important de instructori si consultanti a se alatura de-a lungul timpului echipei de experti a FDSC-ului. In plus, promovand ridicarea continua a standardelor profesionale, FDSC-ul a asigurat pregatirea instructorilor in programe de formare de formatori organizate de Charity Evaluation Services, Delegatia Comisiei Europene, Consiliul Europei, Opportunity Associates Romania, Kerry Napuk Nap Associates Limited, Mango Management Accounting for Nonprofits, FAFM Foundation for Accounting and Financial Management, Mott Foundation, NCNB National Centre for Nonprofit Boards, InWEnt Bonn, Institutul de Politici Europene din Berlin, Institute of Public Administration Ireland, Human Dynamic Austria. FDSC vizeaza construirea unei retele de instructori profesionisti in diverse domenii de interes prin participarea la cursuri, vizite de studiu si schimb permanent de informatii.

 

 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact