Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

IES este un program al FDSC initiat si dezvoltat in cadrul proiectului "PROMETEUS – Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene”.

Catalogul societatii civile

Baza de date este disponibila pe portalul StiriONG.ro, o resursa constanta de informatii si stiri de actualitate, atat pentru mediul asociativ, cat si pentru mediul business, donatori, cetateni. 

ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce anual ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Totul la puterea ONG

2016

Componenta Mobilizare civică în vederea accesului îmbunătățit la energie

Cinci inițiative pentru îmbunătățirea accesului la energie sunt finanțate în 2016 cu aproximativ 300.000 de lei prin noua componentă realizată în parteneriat cu Enel România, denumită Mobilizare civică în vederea accesului îmbunătățit la energie. În cadrul său, au fost înscrise în competiție 40 de idei, de la proiecte educaționale și campanii ce îndeamnă la consum responsabil, la proiecte vizând identificarea de surse alternative de energie. Mai multe detalii se găsesc în comunicatul de presă disponibil aici.

Lista completă a proiectelor finanţate în cadrul acestei componente este disponibilă aici.

 

Componenta Inovare civică

În cadrul componentei Inovare Civică, apelul 2016,  au fost propuse spre finanțare 16 inițiative. Lista finală a proiectelor  contractate este disponibilă aici.

-----------

 

2015

Inovare civică

19 iniţiative de inovare civică au fost finanţate în anul 2015 prin componenta Inovare Civică, realizată în parteneriat cu Romanian American Foundation, OMV PETROM şi Raiffeisen Bank. Lista proiectelor finanţate este disponibilă aici.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact