Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

IES este un program al FDSC initiat si dezvoltat in cadrul proiectului "PROMETEUS – Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene”.

ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce anual ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Totul la puterea ONG

 

FDSC a semnat contractele de finantare din cadrul Fondului de Actiune Rapida

Apelul nr.3

 In luna noiembrie 2012, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a lansat Apelul nr.3 din cadrul Fondului de Actiune Rapida. Acesta vine in sprijinul initiativelor civice inovatoare ale ONG-urilor si este sustinut financiar de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe si donatori privati din Romania, reprezentati in special de sectorul de afaceri.

Prezentul Apel pentru proiecte a urmarit sa sprijine proiecte legate de procesul electoral din 2012, care promoveaza integritatea in campaniile electorale, alegeri corecte si transparente, respectarea drepturilor si libertaţilor cetaţenesti ale alegatorilor.

In cadrul Apelurilor nr.1 si 2 au fost finantate 10 proiecte care sunt completate acum cu inca 3 proiecte.

Proiectele finantate in cadrul acestui apel, vor avea implementare pe o perioada care variaza intre 1 si 3 luni.

Detalii despre proiectele castigatoare sunt disponibile AICI.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact