Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Oana Moșoiu – trainer și expert în educație, formare și evaluare.

Are o experiență de peste 10 ani în scrierea și implementarea de proiecte pentru tineret în mediul nonguvernamental. Susține cursuri la Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Pedagogie Generală și Evaluare Educațională, coordonând inclusiv activitățile de practică profesională ale studenților.

În domeniul formării, construiește și livrează traininguri în domenii foarte variate: Comunicare, Lucru în echipă, Managementul conflictului, Managementul resurselor umane, Managementul proiectului, Managementul schimbării, Managementul timpului, Leadership, Formare de formatori s.a. Este formator pentru Programul Tineret în Acțiune în cadrul căruia livrează module specializate.

Ca și consultant și trainer, oferă sprijin Consiliului Național al Elevilor din România printr-un program de formare amplu și complex în vederea asigurării unei calități crescute proiectelor acestuia. De asemenea, livrează formări construite la cerere pentru mediul de afaceri.

Are inițiative de coaching și mentorat pentru formatorii în formare pe care îi sprijină pentru a dobândi experiență și capacitate crescută de a produce și stimula învățarea la tineri și adulți.

A studiat Științele Educației la Universitatea din București, a urmat Masterul de Management și Evaluare Educațională și în prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții în cadrul căreia este și cadru didactic.

Pasionată de muzică, oameni, tehnologie. În prezent, preocupări de tip științific privind învățarea autonomă și schimbarea comportamentală la tineri și adulți.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact