Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

IES este un program al FDSC initiat si dezvoltat in cadrul proiectului "PROMETEUS – Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene”.

ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce anual ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Totul la puterea ONG

 Fondul pentru Inovare Civica 2016 - Lista intrebarilor frecvente

 

Apelul de proiecte 2016 al Fondului pentru Inovare Civica este deschis pana miercuri, 18 mai, ora 16.00. Lista intrebarilor frecvente adresate de potentialii solicitanti si raspunsurile la acestea, poate fi consultata aici: http://www.fdsc.ro/library/files/faq_2016_cif.pdf

Pentru a aplica, este nevoie sa va creati un cont pe platforma noastra, www.finantare.fdsc.ro si sa completati electronic Scrisoarea de intentie. In cazul intampinarii unor dificultati legate de utilizarea sistemului online, solicitantii ne pot contacta pana la inchiderea apelului prin email, la adresa support@fdsc.ro sau telefonic la 021 - 310 0181/ 0757 579 184.

Pentru mai multe detalii privind eligibilitatea solicitantilor si a proiectelor, puteti consulta Ghidul Solicitantilor, disponibil aici: http://www.finantare.fdsc.ro/linii-de-finantare 


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact