Home Despre noi Presa Proiecte Achizitii Contact English Romana

 

Totul la puterea ONG

Achizitie servicii organizare evenimente Forumul International al Societatii Civile iunie 2019

 

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile lansează procedura competitivă în vederea atribuirii contractului-cadru pentru organizarea Forumului Internațional al Societății Civile, cu termen limită de depunere a ofertelor 13.05.2019, ora 11:30.

Cerințele pe baza cărora se va elabora și depune oferta sunt cuprinse în Documentația pentru ofertanți, care poate fi descărcată AICI.


Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile publică Clarificarea 1 cu privire la avans, termenele de plată, specificațiile tehnice cu privire la cazare și modificarea calendarului achiziției din cadrul procedurii competitive în vederea atribuirii contractului-cadru pentru organizarea Forumului Internațional al Societății Civile. Termenul limită de depunere a ofertelor este 15.05.2019, ora 11:30. Textul Clarificarii 1 este disponibil AICI.


Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile publică Clarificarea 2 cu privire la specificațiile tehnice privind serviciile de masă din cadrul procedurii competitive în vederea atribuirii contractului-cadru pentru organizarea Forumului Internațional al Societății Civile. Textul Clarificarii 2 este disponibil AICI.


În data de 15 mai 2019, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile atribuie contractul-cadru având ca obiect Prestarea serviciilor necesare organizării evenimentului ”Forumul Internațional al Societății Civile, iunie 2019” ofertantului S.C. BEST TRAVEL SOLUTIONS S.R.L. pentru prețul de 72.684,79 lei, fără TVA.


Home Despre FDSC Presa Proiecte Achizitii Contact